GameChanger – Hibrid játék iPad-re

Az Identity Games legújabb iPad kiegészítője a klasszikus társasjátékokat ötvözi napjaink divatkészülékével az iPad tablettel.

Az iPad talán legfontosabb sajátossága az Apple korábbi kordozható eszközeitől „örökölt” dokkoló csatlakozó, melyen keresztül számtalan hasznos és esetenként fura kiegészítővel ruházhatjuk fel az alapkészüléket. Ezt kihasználva az Identity Games kifejlesztette a Game Changer nevű eszközt, mely egy az iPad készülékhez csatlakozó digitális társasjáték tábla.

Ha a GameChanger-hez csatlakoztatjuk az iPad gépünket, egycsapásra egyesül a modern technológia a klasszikus, dobókockás társasjátékokkal. A GameChanger egy nagy, digitális társasjáték tábla, mely különféle borításokkal ruházható fel, miközben a játékok vezérlését az iPad látja el, melyen egy speciális, a táblához tartozó program fut. Az iPad felváltja a dobókockát, kérdéskártyákat és minden egyéb klasszikus kiegészítőt, egyszerűbbé és nem mellesleg „trükkmentessé” téve a játékokat.

A 80 dolláros kiegészítő két nálunk kevésbé ismert társasjáték programmal kerül forgalomba, de a későbbiekben várható a repertoár további bővülése.

forrás: IT-Extreme (2011.11)

Szólj hozzá